Posted by Thursday, 22 October 2015

New Chapter

Yow people, I'm back! Eh, siapa ni? Well, I'm Liyana Jasmi. You might know me as Yana. Ehh, Yana mana pulak ni? Blog mana ni? Adoi, takpa lah. Let me tell you the story.


This blog looks kinda new, isn't it? Actually, it's not. Blog ni dah wujud since 2011, masa tu Yana darjah 5. I was a blogger since 4 years ago. Yana active gila blogging masa 2 tahun setengah yang pertama, lepastu Yana stop jap. Dah masuk sekolah menengah mula lah busy samapi berhabuk blog ni tak di-update.

Tapi asal blog ni macam baru je? Lepas dah lama Yana tinggalkan blog ni, tahun ni Yana on balik. Rindu pulak. Bila baca entri-entri lama, lawak betul. Semua entri zaman sekolah rendah. So, Yana decided nak renew balik blog ni. Yana delete semua entri lama, tukar template, tukar URL blog, dan lain-lain. Lama jugak edit balik blog ni, tiga empat hari baru siap. Nasib baik PT3 dah habis and cuti lama sebab jerebu. Hehehehehe. Yana pernah ada Facebook page, tapi dah delete. Dulu, blog ni sebenarnya http://liyanajasmi.blogspot.com. Sebab tu nampak macam blog baru, padahal lama dah.

'Leeyawner' tu amenda? I have no idea. Ada member pernah panggil Yana nama ni. Dia kata ni nama Liyana version Korea punya. Member lagi satu pulak kata version Chinese. HAHAHAHAHAH entah la, but I kinda like it. That's why I used it as my blog title.

Habis. Haaaa ni sekadar intro serba ringkas pasal blog baru ni. Memang nampak kosong, but don't worry. Yana akan keep on update, insya'Allah. Lama-lama banyak lah post ya

Okay, that's that. Thank you for reading my first 2015 post. I'll update more soon. Bye!

2 comments:

  1. thumbs up

    cantik sangat blog ni and the contents are good too

    ReplyDelete

Greetings



Liyana, 17, Malaysia - I'm a student and a blogger. A soul imprisoned by a body. I write because nobody listens.

For inquiries: liyanajasmi@gmail.com


Follow

Subscribe

Popular Posts

Followers

Talkboard

Latest News

Back to Top