Posted by Sunday, 25 October 2015

Polis EVO

Today, I'm talking about a movie. Rasanya semua orang tahu dah pasal movie ni en, dah heboh satu Malaysia.



Tengok, poster pun dah gempak?!

Tadi Yana pergi tengok Polis Evo, for the second time. Hari tu dah tengok dah dengan member, kali ni dengan family pulak.

Polis Evo ni sekarang movie nombor 1 dalam negara. Siapa tak tengok memang rugi. Yana yang dah tengok 2 kali ni pun rasa macam nak tengok lagi.

This movie was released more than a month ago and I know that I'm kinda late. Mula-mula masa movie ni baru launch, Yana takda niat nak tengok pun. Ada la tengok trailernya kat TV, Youtube semua tu. Tapi tak minat pun awal-awal. Lepas tu, dah heboh. Dengar kat radio semua cakap movie ni sampai KL Gangster tu pun kalah, haaa ni kena tengok ni.

Then, Yana pun pergi lah tengok. Memang tak dinafikan, best gila. Jalan cerita gempak! Bukan tembak-tembak je, unsur-unsur kekeluargaan pun ada. Emotional tau. Movie ni memang 10/10 lah.

Haaa, siapa tak tengok lagi? Kalau belum, pergi tengok cepat! Dah sebulan lebih movie ni keluar, showtimes masih banyak! Show yang Yana pergi tadi pun hampir full. Ramai lagi yang tengok Polis Evo ni. Maklumlah, movie nombor 1 en sekarang hehe.

Ada yang dah tengok sampai 11 kali! Penyokong tegar, haaa nak tahu apa hasilnya? Dapat date dengan Shaheizy Sam doh?! Untung betul. Tengok ni.

Okay lah, tu je Yana nak share hari ni. Thanks for reading 😊

4 comments:

  1. belum tengok lagi... tapi memang nak tengok sebab ramai cakap best :) - KTC

    ReplyDelete
  2. belum tgk lagi...
    ritu nk tgk kt astro first..ermm dah xdek..

    kalo nk ke panggung, x lah dik.. anak berderet kecik2 lagi..hehehehe

    ReplyDelete
  3. seriously movie ni best gila kot .rugikkkkk siapa yg tak tengok .rasa mcm nk tgk again n over again . :X

    ReplyDelete
  4. Sehingga sekarang kutipan nak mencecah RM17.5 juta. Anyway, jemput follow blog saya di http://penselduabee.blogspot.my

    ReplyDelete

Greetings



Liyana, 17, Malaysia - I'm a student and a blogger. A soul imprisoned by a body. I write because nobody listens.

For inquiries: liyanajasmi@gmail.com


Follow

Subscribe

Popular Posts

Followers

Talkboard

Latest News

Back to Top